http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Arya3087Offline

Total posts: 5
PostPosted: Sun May 11, 2008 3:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Oh my! Credeam k nu exista romani p aici. ^^;

Nice to meet you all. ^^
*waves*

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
LORELEI_ROSEOffline

Total posts: 11
PostPosted: Mon May 12, 2008 9:45 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Arya3087, bine ai venit! cheers

Maman_12003, mi-am facut cont pana la urma- si bine am facut. Am gasit multe subtitrari in romana la filme koreene. Mersi pt ambele siteuri (forumul acela cu poze cu Lee Jun Ki e grozav Wub) .

Am si eu un wallpaper cu Jun Ki din ILJIMAE (de pe showwallpaper.com):

Un blog dedicat lui Lee Jun Ki- trebuie sa vedeti "Making of" McDonald's commercial- vorbeste f dragutz engleza Wub
http://flyjunki.blogspot.com/

Am vazut Crazy First Love- o comedie cu Tae-hyun Cha (My Sassy Girl, My Girl and I, Sad Movie etc). Dupa parerea mea urmeaza acelasi tipar cu celelalte comedii romantice koreene. Nimic surprinzator. Are insa multe faze haioase- cred ca acestea se datoreaza lui Tae-hyun Cha.

Total posts: 278
PostPosted: Mon May 12, 2008 1:27 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Arya3087 wrote:
Oh my! Credeam k nu exista romani p aici. ^^;

Nice to meet you all. ^^
*waves*

Bine ai venit, Arya3087! Tie care iti plac mai mult -serialele japoneze sau cele coreene? sau alegi din toate ce e mai bun? Cool

LORELEI_ROSE - mersi pentru wall, nu l-am vazut pana acum, e ff reusit! Abia astept sa vad serialul, sper sa nu ma dezamageasca.
Back to top
View user's profile 
kbetsuniiOffline

Total posts: 9
PostPosted: Tue May 13, 2008 10:51 am    Post subject: newbie   Post Rating: 0 Reply with quote

buna. la toata lumea. newbie. hm...fan de jdrame mai vechi sau taiga , gen kamisama mou sukoshi dake, koori no sekai, respectiv shinsengumi, musashi, fuurin kazan etc. pekori!
Back to top
View user's profile 
Arya3087Offline

Total posts: 5
PostPosted: Tue May 13, 2008 3:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

maman_12003 wrote:
Bine ai venit, Arya3087! Tie care iti plac mai mult -serialele japoneze sau cele coreene? sau alegi din toate ce e mai bun? Cool

Well, sincer pana acum nu m-am uitat decat la seriale japoneze, so yeah... pinch
Probabil e din cauza k imi pl mai mult limba japoneza...(+ k sunt studenta la japoneza asa k cu cat aud mai multa jap cu atat mai bine)
Anyway am avut d cateva ori intentia sa ma uit si la ceva corean, dar nu stiu la c sa ma uit...imi recomandati ceva interesant? Smile
Imi plac in general comediile, (dar nu ma deranjeaza si alte genuri pinch) asa k daca imi recomanda cineva ceva funny sunt deschisa la sugestii ^^
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
ShinHisoukaOffline
Total posts: 6
PostPosted: Tue May 13, 2008 4:07 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Arya3087, unde esti studenta la stat sau la privata?Smile Dak nu sunt indiscreta:P
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Thu May 15, 2008 12:07 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Arya3087 wrote:
maman_12003 wrote:

Well, sincer pana acum nu m-am uitat decat la seriale japoneze, so yeah... pinch
Probabil e din cauza k imi pl mai mult limba japoneza...(+ k sunt studenta la japoneza asa k cu cat aud mai multa jap cu atat mai bine)
Anyway am avut d cateva ori intentia sa ma uit si la ceva corean, dar nu stiu la c sa ma uit...imi recomandati ceva interesant? Smile
Imi plac in general comediile, (dar nu ma deranjeaza si alte genuri pinch) asa k daca imi recomanda cineva ceva funny sunt deschisa la sugestii ^^

Wow, la japoneza? Ce fain! Intentionezi sa vezi spectacolul de kabuki de la Sibiu? Ca asa ocazii mai rar pe la noi...
In ceea ce priveste serialele de comedie coreene, eu m-am distrat f mult la Full House (asta avut si un succes nebun!), The vineyard man, si la Dal Ja's spring.
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Thu May 15, 2008 12:13 pm    Post subject: Re: newbie   Post Rating: 0 Reply with quote

kbetsunii wrote:
buna. la toata lumea. newbie. hm...fan de jdrame mai vechi sau taiga , gen kamisama mou sukoshi dake, koori no sekai, respectiv shinsengumi, musashi, fuurin kazan etc. pekori!

Ce bine ca ai spart si tu tacerea! cheers cheers cheers Din pacate suntem putini, iar cei care au scries in aceste pagini la inceput, nu mai au timp sa dea pe aici... Plus ca, In sfarsit nu sunt singura amatoare de seriale si filme istorice de pe aici... Musashi e marea mea iubire!

Total posts: 7
PostPosted: Thu May 15, 2008 12:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LORELEI_ROSE wrote:

Pt Maman_12003 si pt toti fanii Lee Jun Ki- noul lui look:

wow.....noul lui look....l-am vazut in My girl si aveam ochii doar pentru el....desi mi se pare
putin cam ciudata culoare parului

ah....chiar buna toata lumea...sunt noua pe aici...defapt vazusem thread-ul de ceva timp
dar acum ca am vazut pozele cu LJK nu m-am putut abtine sa nu comentez.....

fana a tot cea ce tine de asian dramas music sunt de ceva timp.......3-4 ani... thumright
....si sincer ma bucur sa vad ca nu sunt singura din Romania careia ii place asa ceva....

dar vad totusi ca suntem cam putini....iubitori de anime am vazut ca sunt multi....

chiar vroiam sa va intreb e cumva un forum...un loc al nostru al iubitorilor de
j-k-tw-dramas...si desigur si muzica?......

momentan nu urmaresc nimic....defapt ma uit la Zettai Kareshi....mai urmareste
cineva?deocamdata s-au difuzat primele 4 episoade....am citit manga acum cativa ani si a
devenit automat una dintre favoritele mele....si serialul e la fel de addictive Tongue....atat de
mult incat nu am rabdare sa apara subtitrarile si ma uit direct pe japoneza pinch.....

planuiesc de ceva timp sa ma uit la Nodam Cantable....am vazut primul episod pe
crunchyroll dar am renuntat din cauza calitatii proaste a imaginii....cred ca nu am de ales
decat sa-l copiez.....poate de aici de pe d-addicts......

ultimul serial pe care l-am terrminat a fost Majo No Jouken....

Preferatele mele pana acum sunt:

HYD 1&2
Kimi wa petto desigur.......(Matsu Jun e un actor foarte bun dupa parerea mea...am vazut
si Bambino....super serial....cheers)
Nobuta wa Produce
Silence (serial taivanez)
Full House (supeeeeerb)
Smiling Pasta (tot taivanez)
Dal Ja's spring
si desigur acum Zettai kareshi

am mai vazut si altele dar astea sunt preferatele mele...

scuze ca am scris asa de mult sunt prea incantata sa vb in sfarsit pe romana despre asa
ceva

pe curand~

[quote="maman_12003"]
kbetsunii wrote:

Ce bine ca ai spart si tu tacerea! cheers cheers cheers Din pacate suntem putini, iar cei care au scries in aceste pagini la inceput, nu mai au timp sa dea pe aici... Plus ca, In sfarsit nu sunt singura amatoare de seriale si filme istorice de pe aici... Musashi e marea mea iubire!

nici nu stiu de ce nu ma uit la seriale istorice...am inceput sa citesc romanul Musashi
primul...am terminat primul volum....mi-a placut mult desigur...cred ca o sa incerc si drama
....am vrut sa ma uit la Furin Kazan doar pentru ca stiu ca joaca Gackt in el.....asculta
cineva Gackt? thumleft ....tipul e talentat nu gluma...si vresurile sunt Whistling ....

spectacol kabuki la Sibiu?....wow...as merge daca s-ar putea...

Arya3087: studenta la japoneza?....minunat....incersc si eu sa invat japoneza de
ceva timp...dar nu ma tin serios de treaba....sistemul de scriere este Goggle eyes ....cred ca
in ritmul asta voi imbatrani pana voi fi capabila sa citesc un ziar pe japoneza pinch
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Thu May 15, 2008 1:03 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

kona_yuki wrote:
wow.....noul lui look....l-am vazut in My girl si aveam ochii doar pentru el....desi mi se pare putin cam ciudata culoare parului

ah....chiar buna toata lumea...sunt noua pe aici...defapt vazusem thread-ul de ceva timp dar acum ca am vazut pozele cu LJK nu m-am putut abtine sa nu comentez.....

Dap, omul asta isi pune in par toate culorile, dar mie imi place cu ele...

kona_yuki wrote:
fana a tot cea ce tine de asian dramas music sunt de ceva timp.......3-4 ani... thumright
....si sincer ma bucur sa vad ca nu sunt singura din Romania careia ii place asa ceva....

dar vad totusi ca suntem cam putini....iubitori de anime am vazut ca sunt multi....

chiar vroiam sa va intreb e cumva un forum...un loc al nostru al iubitorilor de
j-k-tw-dramas...si desigur si muzica?......

Preferatele mele pana acum sunt:

HYD 1&2
Kimi wa petto desigur.......(Matsu Jun e un actor foarte bun dupa parerea mea...am vazut
si Bambino....super serial....cheers)
Nobuta wa Produce
Silence (serial taivanez)
Full House (supeeeeerb)
Smiling Pasta (tot taivanez)
Dal Ja's spring
si desigur acum Zettai kareshi

O gramada din preferatele mele... Cool

kona_yuki wrote:
nici nu stiu de ce nu ma uit la seriale istorice...am inceput sa citesc romanul Musashi
primul...am terminat primul volum....mi-a placut mult desigur...cred ca o sa incerc si drama

Citesti romanul? Ce pacat ca traducerea in romana e plina de greseli, si sunt pasaje de neinteles din cauza asta, nu sunt greselile autorului( romanul are un stil ff accesibil) ci ale traducatorului, de aceea... incearca sa il citesti in alta limba, zau...

kona_yuki wrote:
....am vrut sa ma uit la Furin Kazan doar pentru ca stiu ca joaca Gackt in el.....asculta
cineva Gackt? thumleft ....tipul e talentat nu gluma...si vresurile sunt Whistling ....

Gackt imi place ca si cantaret, ca si actor nu ma pronunt, ca nu l-am vazut inca...

kona_yuki wrote:
spectacol kabuki la Sibiu?....wow...as merge daca s-ar putea...

Eu voi face tot posibiulul sa merg, desi locuiesc la 400 km distanta, pt ca nu cred ca voi mai avea ocazia sa vad asa ceva... din cate stiu costa o avere sa ii invite cineva, iar trupa asta de kabuki chiar este topul topului, chiar si la nivel de Japonia. Prezenta lor la Sibiu e o minune care nu cred ca se va mai repeta curand...
Back to top
View user's profile 
kona_yukiOffline

Total posts: 7
PostPosted: Thu May 15, 2008 1:24 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

deja ai raspuns.....ei din moment ce sunt inca pe aici Cool

maman_12003 wrote:

Dap, omul asta isi pune in par toate culorile, dar mie imi place cu ele...

^^ sti cred ca incep deja sa ma obisnuiesc cu noua lui culoare.dar iti dai seama ce soc pentru mine sa il vad vopsit in alb "alb" dupa ce ultima data era brunet....dar cred ca i se potriveste....e oricum acelasi tip simpatic Tongue

maman_12003 wrote:

O gramada din preferatele mele... Cool

poate ai putea sa-mi recomanzi si altele...probabil ai facut asta undeva in acest thred dar totusi apelez intai la amabilitatea ta

maman_12003 wrote:

Citesti romanul? Ce pacat ca traducerea in romana e plina de greseli, si sunt pasaje de neinteles din cauza asta, nu sunt greselile autorului( romanul are un stil ff accesibil) ci ale traducatorului, de aceea... incearca sa il citesti in alta limba, zau...

pe bune?...ma intreb de unde sti?....o sa incerc in engleza atunci ....l-am citit vara trecuta...

maman_12003 wrote:

Gackt imi place ca si cantaret, ca si actor nu ma pronunt, ca nu l-am vazut inca...

am vazut MoonChild acum cativa ani....juca impreuna cu Hyde de la L'Arc-en-Ciel....scenariul era scris de el parca....destul de interesant...din cate imi aduc aminte a jucat destul de bine

maman_12003 wrote:

Eu voi face tot posibiulul sa merg, desi locuiesc la 400 km distanta, pt ca nu cred ca voi mai avea ocazia sa vad asa ceva... din cate stiu costa o avere sa ii invite cineva, iar trupa asta de kabuki chiar este topul topului, chiar si la nivel de Japonia. Prezenta lor la Sibiu e o minune care nu cred ca se va mai repeta curand...

Crying ....spectacolul e in curand...luna asta...poate daca as fi aflat mai devreme.....oricum sunt foarte ocupata in perioada aia....dar daca mergi poate ne povestesti si noua....
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

Total posts: 11
PostPosted: Thu May 15, 2008 1:50 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

[quote="Arya3087"]
maman_12003 wrote:

Ce tare, studenta la Japoneza Wub Sincer imi pare rau ca nu am dat si eu acolo. De fapt trebuia sa fac si eu la sectia mea japoneza dar nu au mai fost fonduri. Mai nou, tr sa strang 25 de semnaturi din facultate ca sa conving ca suntem interesati (de fapt eu sunt singura interesata Unsure ).Desi sunt sigura ca aici, pe forum, nu e nimeni din Galati (student la Litere) fac un apel pt vizitatorii interesati (dati-mi un private).

Si pt ca au mai aparut fani:
:

Total posts: 1
PostPosted: Thu May 15, 2008 2:05 pm    Post subject: salut   Post Rating: 0 Reply with quote

ce bine ca sunt si romani pe aici..... salut
Wub imi plac dramele din koreea de sud ... dar si muzica lor , momentan sunt obsedata de cei de la DBSK.
unele din dramele mele preferate sunt :COFFEE PRINCE,CAPITAL SCANDAL
Back to top
View user's profile 
ShinHisoukaOffline
Total posts: 6
PostPosted: Thu May 15, 2008 4:42 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Am mai descoperit un fan Gackt Big Smile Am vazut si eu Moonchild, si a fost dragutz.
Back to top
View user's profile 
kbetsuniiOffline

Total posts: 9
PostPosted: Thu May 15, 2008 5:23 pm    Post subject: apropo de seriale istorice   Post Rating: 0 Reply with quote

merci pentru wellcoming.
apropo de seriale istorice...('Mr. Green')

musashi se intampla ca e foarte bine facut si are un lead fantastic, plus ca subiectul e ceva mai familiar... dar... daca mai este cineva interesat dar a preferat sa nu se incalte cu 45 de episoade ... uite o lista:
yoshitsune (asta ar trebui sa prinda ceva mai bine, are hideaki takizawa leading)
fuurin kazan (serialul foarte bine realizat; marginalia: acolo am fost obligata sa ma uit pentru prima oara cu atentie la personajul acela de cauciuc, that is, the jack-of-all-trades wannabe, aka gackt-sama)
shinsengumi (strongly recommend)
musashi (tre sa admit, desi nu e subiectul meu preferat (vezi yoshitsune si shinsengumi) e the best)
atsu-hime (ceva nou, pentru fani aoi miyazaki - nana komatsu in nana live action 1, si matsuda shouta - cica e new heartthrob, mie imi place mai mult ryuhei)
un one shot ooku - the movie (nakama yukie)
este adevarat. sunt luuungi...barbatii chiar daca sunt tineri foarte multi au tunsorile alea specifice care nu fal appeal la female caucasian eyes... mie imi plac pentru ca nu sunt chiar atat de schematice ca si majoritatea j-dramelor de care ma impiedic mai nou... Mr. Green
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40  Next
Jump to page:
Page 38 of 40
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum