| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ami-chan Joined: 22 Jan 2005 Total posts: 16 Location: Hungary Age: 23 Gender: Female |
Posted: Sun Jan 13, 2008 2:45 pm Post subject: Kimi ga Kureta Natsu SP (2007) [Hungarian Subs] (Complete) Post Rating: 0 |
|
|
Kimi ga kureta natsu 君がくれた夏(special dorama for 24h terebi 2007) -~~~~Takizawa Hideaki főszereplésével.
Cast:
Takizawa Hideaki as Kizaki Masato
Fukada Kyoko as Kizaki Tokiko
Takei Akashi as Kizaki Naoya
Sasaki Mao as Riko
Suzuki Anju as Riko's mother
Kimura Yuichi as Masato's friend
Toda Keiko as the nurse
Izumiya Shigeru as the school principal
Katsumura Masanobu as the doctor
Okada Erika (岡田絵里香) as the teacher
Kato Seishiro (加藤清史郎) as Kizaki Ryoya
Natsuyagi Isao as Kizaki Seiji
Nakajima Hiroko
Kyu Taro (九太朗)
Shirakawa Minami
Katsunuma Miku (勝沼美紅)
Link a filmhez: http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_52228.htm
Magyarra fordította: Ami (azaz én)
Felirat és timing: Ami
Javítani még senki sem javította, de ha valaki indíttatást érez, hogy segítsen, azt örömmel veszem. (Még nyáron csináltam és nem igazán lett kijavítva, én is csak egyszer olvastam át... )
***Legelső felirat amit készítettem életemben, ezért vannak benne apró hibák, 1-2 félmondat néha hiányzik az orvosi szakzsargon esetében... (mert nem feliratból fordítottam hanem a szövegből) ezért elnézést, de azért a 99%-a jó elvileg. ^^""""
***. txt formátum, de ugyanúgy működik, mint az .srt, csak ne felejtsétek el ugyanerre elnevezni a film file-t, ha pedig nem működne, akkor illesszétek rá külön újra, nálam működött mindenhogy, remélem másnak is fog... ^^;
Jó szórakoztást hozzá!! Remélem tetszeni fog. Nagyon megható ez a kis sp dorama. )
| Description: |
| Kimi ga kureta natsu (special dorama for 24h terebi 2007) ~~~ Takizawa Hideaki |
|
 Download |
| Filename: |
Kimi ga kureta natsu (special dorama for 24h terebi 2007).txt |
| Filesize: |
55.68 KB |
| Downloaded: |
300 Time(s) |
Last edited by Ami-chan on Wed Jan 16, 2008 1:58 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
arimi Joined: 16 Jul 2006 Total posts: 108 |
|
| Back to top |
|
 |
Ami-chan Joined: 22 Jan 2005 Total posts: 16 Location: Hungary Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
arimi Joined: 16 Jul 2006 Total posts: 108 |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 360 Location: Hungary - Sopron Age: 27 Gender: Female |
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:16 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
woow Takki van a drámában? Már töltöm is! Nyáron nagyon elfoglalt voltam így el is kerülte a figyelmem ez az SP.
Ha az előző hozzászólásból jól értem, akkor ezt nem angol verzió alapján, hanem az eredeti japánból csináltad?
Ezer köszönet érte
Ha van kedved kukkants be a magyar fórumra, ott sok fansubber van. Érdemes lenne beírni hogy van ilyen felirat, mert hátha sokan nem vették észre. Ha jól tudom Lezl is tud japánul és szokott feliratokat is készíteni.
Mégegyszer nagyon köszi a kemény munkát, alig várom hogy lássam a filmet.
_________________ Currently watching: Boss, Buzzer Beat, Ninkyo Helper, Majo Saiban, Karei naru Spy, Orthros no Inu, Call Center no Koibito, Rinjo, Rescue

|
|
| Back to top |
|
 |
Mary Joined: 08 Dec 2007 Total posts: 44 Location: Hungary - Eger, Hajdúszoboszló Age: 21 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 188 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
bakayumi Joined: 02 Feb 2006 Total posts: 8 Location: Hungary Age: 19 Gender: Female |
Posted: Tue Jan 15, 2008 4:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| köszike~~~ <333 még úgy se volt időm megnézni, na majd fél év végeztével xD
|
|
| Back to top |
|
 |
cantiara Joined: 26 Aug 2006 Total posts: 130 Location: Dreamland Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 188 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
beTTy Joined: 10 Aug 2008 Total posts: 10 Location: Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|