Posted: Sat Dec 13, 2008 6:53 pm Post subject: Nanase Futatabi [Hungarian Subs] (Complete) Post Rating: 0
ADorama Heavenésrobnorközös projectje:
A projectben részt vettek:
Angolra fordította: Sapporo Girl
Magyarra fordította: robnor
Időzítette: Tianj
Formázta és lektorálta: Sanako-chan
Ismertető videó:http://www.youtube.com/watch?v=QagP2VWC3fE 2008.12.13.- felkerült az első rész srt és ass formátumban
2008.12.25.- felkerült a 2. és a 3. rész felirata
2009.01.02.- felkerült a 4. és 5. rész felirata is
2009.01.26.- felkerült a 6. rész felirata ^^
2009.01.27.- felkerült a 7. rész felirata is
2009.02.01.- felkerült a 8. rész felirata is
2009.02.15.- felkerült a 9. rész felirata is ^^
2009.02.22.- éééés: az utolsó rész is elkészült!!! ^^
A magyar verziót készítette: robnor és a Dorama Heaven 2008 december és 2009 február között. Reméljük tetszett Nektek ez a dorama.
[R&DH]Nanase Futatabi - 10. rész (ass+srt).rar
Description:
Dorama Heaven és robnor: Nanase Futatabi - 10. rész (ass+srt)
Posted: Mon Dec 15, 2008 8:22 pm Post subject: Post Rating: 0
Elkészült a sorozathoz az ismertető videó, de sajnos így kisebb méretben youtube-ra feltöltve, nem látszódik rendesen a felirat, szóval majd újra el fogom készíteni... Az első rész felirata egyébként még javítva lesz, de csak a laboratórium neve... xD Ugyanis az első részben még nem tudta az angol fordító csoport, hogy mi a neve (vagy legalábbis máshogy írták le), de a második részben már tudták, hogy Tensei vagy valami ilyesmi... Szóval csak ennyi lesz javítva majd, ha lesz rá időnk.
Posted: Thu Dec 25, 2008 5:18 pm Post subject: Post Rating: 0
Na javítottuk az első részben azt a Tensei kutatólaboros dolgot... Plusz felkerült a második és harmadik rész is. A negyedik és ötödik rész, még ezen a héten fel fog kerülni. ^^
Posted: Sun Dec 28, 2008 8:21 am Post subject: Post Rating: 0
Nagyon szívesen! Örülök, ha bejön ez a sorozat. ^^ A negyedik és ötödik rész fordítása már kész van egy ideje, csak még nem volt időm átnézni... De hamarosan az is felkerül majd. ;)
Posted: Mon Dec 29, 2008 11:47 pm Post subject: Post Rating: 0
Szívesen. ^^ Amúgy én sem értem, hogy miért volt alacsony a nézettsége. Mondjuk a története az elég régi, hiszen ez már nem tudom hanyadik feldolgozás. Már biztos nem váltott ki túl nagy sikert, mint régen... Meg lehet nem szeretik sokan ezt a műfajt se. :S
Posted: Fri Jan 02, 2009 7:04 pm Post subject: Post Rating: 0
Elkészült a negyedik és ötödik rész felirata is. Amúgy robnor már a hatodik részig lefordította, de nekem nem volt időm, hogy formázzam, és javítgassak rajta, szóval engem okoljatok, amiért várnotok kell rá. Bocsi mindenkitől, próbálok haladni vele!
Posted: Mon Jan 26, 2009 8:05 pm Post subject: Post Rating: 0
Szerintem is nagyon jó sorozat, főleg mert nem a szokványosok közé tartozik. ^^ Közben elkészült a hatodik rész felirata kicsit késve ugyan... :S Bocsi miatta, de a lényeg, hogy elkészült. ^^
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum