| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tgt_ir0n Joined: 03 Jan 2008 Total posts: 83 Location: Hungary, Balatonfüred Age: 25 Gender: Male |
Posted: Wed Oct 15, 2008 12:07 pm Post subject: Yama Onna Kabe Onna [Hungarian Subs] (Complete) Post Rating: 0 |
|
|
Magyar felirat a Yama Onna, Kabe Onnához
Yama Onna, Kabe Onna (Hungarian subtitles)
Hali,
Felrakom így is a feliratot, hogy bekerülhessen a feliratok listájába. A felirat csak a szöveget tartalmazza, semmi egyebet (magyarázatok, egyéb feliratok, ...) nem.
Csak akkor használd, ha muszáj, egyébként a hardsubot javaslom.
Ismertebb szereplők:
Itou Misaki mint Megumi (például a Densha Otokoból lehet ismerős, vagy a Tiger & Dragonból)
Fukada Kyoko mint Marie
Koike Eiko mint Haruka (például a Deru Toko Demasho!-ból lehet ismerős)
Tanihara Shousuke mint Tamura (a Vexilleben is ő adja az egyik szereplő hangját)
Megumi a Marukoshi áruházlánc ginzai üzletében dolgozik, ő a kézitáskákat árusító osztály legjobb eladója. Sokan csodálják, és titokban irigylik rendkívüli szépségét és az eladói képességét. Egy korábbi osztálytársa azonban "kabe onnának" nevezte el, mert nem tartozik a dúskeblű nők közé... Egy napon új eladónő érkezik az osztályra, és Megumivel ellentétben Marienek nincs oka szégyenkezésre a kebelméretek terén... Ráadásul sajátos személyiségével ugyanolyan sikeresen adja el a táskákat, mint Megumi. Bár Megumi először veszélyben érzi a legjobb eladói címét, lassan kiderül, hogy sok közös vonásuk van, és számtalan akadály leküzdése után barátság szövődik köztük...
Eredeti angol felirat: moderagio
| Description: |
| SRT feliratok mind a tizenkét részhez. |
|
 Download |
| Filename: |
yama_text_1280.rar |
| Filesize: |
117.24 KB |
| Downloaded: |
128 Time(s) |
Last edited by tgt_ir0n on Wed Nov 12, 2008 7:05 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 189 Gender: Male |
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:43 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Köszönöm szépen! Nekem most nagyon jól jön a soft sub.
|
|
| Back to top |
|
 |
Badzsicu Joined: 02 Jan 2009 Total posts: 4 Age: 18 Gender: Male |
Posted: Fri Jan 02, 2009 10:21 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hello!
Nekem nagyon bejön ez a film. Nagyon köszönöm!
Sajnos csak a softsubbal tudtam kipróbálni mert két heti letöltés alatt sem jött le a hardsubos verzió. Most megpróbálom újra hátha valaki véletlenül megnézi ezt és visszatölti.
|
|
| Back to top |
|
 |
tgt_ir0n Joined: 03 Jan 2008 Total posts: 83 Location: Hungary, Balatonfüred Age: 25 Gender: Male |
Posted: Fri Jan 02, 2009 11:35 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Badzsicu wrote: | Hello!
Nekem nagyon bejön ez a film. Nagyon köszönöm!
Sajnos csak a softsubbal tudtam kipróbálni mert két heti letöltés alatt sem jött le a hardsubos verzió. Most megpróbálom újra hátha valaki véletlenül megnézi ezt és visszatölti. |
Hali.... Miért nem írtál, hogy seedeljem? Hardsubbal (sokkal) jobb. Hidd el. Nem véletlenül csináltam hardsubot
|
|
| Back to top |
|
 |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 164 Location: Hungary Age: 40 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Jan 02, 2009 4:54 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Jan 10, 2009 5:53 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Először is lejött! És ezt köszönöm!
Másodszor: ti melyik lejátszóprogramot használjátok? mert nekem a crystal playerem nem megfelelő sebességben játssza le és a dvd lejátszó emg egyáltalán nem.
Köszönöm a segítséget
|
|
| Back to top |
|
 |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 164 Location: Hungary Age: 40 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Jan 10, 2009 9:37 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Badzsicu wrote: | Először is lejött! És ezt köszönöm!
Másodszor: ti melyik lejátszóprogramot használjátok? mert nekem a crystal playerem nem megfelelő sebességben játssza le és a dvd lejátszó emg egyáltalán nem.
Köszönöm a segítséget |
Hali,
A nem megfelelő sebességben mire utal?
Asztali dvd-lejátszók nagy valószínűséggel nem lesznek hajlandók megenni a fájlokat (esetleg valami csúcskategóriás lejátszó talán). Xbox 360 úgyszintén nem, Playstation 3 talán. Egyébként még sose hallottam ilyen nevű lejátszóprogramról... Nem tudok mást ajánlani, mint hogy szedd le az mplayert (például innen: katt), nem is kell telepíteni semmit, csak bemásolod egy könyvtárba és már működik is... De találni belőle grafikus felülettel rendelkező változatokat is. De ha megvannak a megfelelő kodekek a gépeden (CoreAVC vagy CCCP), elvileg más lejátszó is működhet.
erzsi69: köszönöm, hogy segítesz seedelni
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:59 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ahh nem teszek mást mint köszöngetek... szóval köszönöm a segítséget!
Mint látom vannak akiknek még kell szóval lehet tovább seedelni...
|
|
| Back to top |
|
 |
Noeamy Joined: 11 Sep 2008 Total posts: 106 Location: Hungary- Budaörs Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|