Goto page Previous 1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
KsiezniczkaKinga Joined: 08 Nov 2007 Total posts: 3 Location: Poland Gender: Female |
Posted: Thu Nov 08, 2007 9:50 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
HEY!!! Witam Was wszystkich!!!
Jestem tu nowa, dopiero się zarejestrowałam. Nazywam się Kinga, mieszkam we Wrocławiu. Stronę znalazłam przypadkowo, kiedy zainteresowałam się tym nowym serialem koreańskim - Tae Wang Sa Shin Gi.
No nie spodziewałam się, że spotkam tu kogoś piszącego po polsku, normalnie masakra, hehe.
Pozdrawiam serdecznie. Postaram się tu częściej zaglądać, jeśli czas pozwoli.
|
|
| Back to top |
|
 |
Eliza Joined: 30 Dec 2005 Total posts: 151 Location: Poland, Gdansk<=>Krakow Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:23 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Jej, ależ ja tu długo nie zaglądałam >_<
myślę, że warto raz jeszcze zaspamować lik do polskojęzycznego forum o dramach ^_^
http://www.asiandrama.cp.win.pl/forum/
Zachęcam do zarejestrowania się i czynnego udziały w dyskusjach
|
|
| Back to top |
|
 |
KsiezniczkaKinga Joined: 08 Nov 2007 Total posts: 3 Location: Poland Gender: Female |
Posted: Sun Nov 18, 2007 8:02 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Dzięki Eliza!
Właśnie czegoś takiego szukałam. Za niedługo pojawię się na forum, które podałaś.
Pozdrawiam
|
|
| Back to top |
|
 |
Eliza Joined: 30 Dec 2005 Total posts: 151 Location: Poland, Gdansk<=>Krakow Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:08 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Taaak, wygląda na to, że nie wszyscy czytają ten topik od początku- i trudno się dziwić. Adres forum jest gdzieś na pierwszych stronach i pewnie się gdzieś i później przewija. W końcu to tutaj została powzięta inicjatywa dokidoki^^
|
|
| Back to top |
|
 |
Kurai yoru Joined: 10 Jul 2007 Total posts: 36 Location: Poland Age: 19 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
dante_tha_don Joined: 30 Jul 2007 Total posts: 18 Gender: Unknown |
Posted: Thu Nov 29, 2007 9:30 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Z K-doram polecam Super rookie bo jak na mój gust jest prześmieszne i 20 epów wcale się nie nudzi a do tego tematyka ciekawa bo międzynarodowe korporacje.
|
|
| Back to top |
|
 |
.Silent. Joined: 02 Nov 2007 Total posts: 169 Location: Poland Age: 21 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:09 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Dramowego Nowego Roku 2008 \(^o^)/
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:23 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Miejmy nadzieje że będzie tak owocny w produkcjach jak poprzednie lata
|
|
| Back to top |
|
 |
Flow_Machow Joined: 09 Jan 2008 Total posts: 1 Gender: Unknown |
Posted: Wed Jan 09, 2008 1:11 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Witam.Nigdy nie oglądałem żadnej japońskiej serii,ale z chęcią obejrzałbym coś w stylu filmu Blue Spring.Stąd moje pytanie czy istnieje w ogóle jakaś seria,gdzie akcja toczyła by się w głównej mierze w szkole?Nie musi być aż tak brutalnie jak w tym filmie ^^.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Jan 09, 2008 3:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Dużo serii ma akcje głównie w szkole i zazwyczaj sa to komedie taka trochę brutalniejsza to chyba będzie gatchibacka
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Jan 09, 2008 8:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Trochę brutalna drama o szkole to będzie LIFE. Są hardsuby do 4 epka tu na DA, a potem można na VEOH resztę obejrzeć.
Najlepsza szkolną dramą jest pewnie Nobuta wo Produce. Głównie o przyjaźni.
Potem serie w rodzaju super nauczyciel i jego 9naogół trodna i nieznośna) klasa: Gokusen, Gokusen 2, Dragon Zakura, Gachibaka.
Dalej: Dziewczyna w męskiej szkole z internatem (trochę drama szkolna, trochę komedia romantyczna)- Hanazakari kimitachi e
Szlagierowa drama uwielbiana przez rzesze fanów: Hana Yori Dango i Hana Yori Dango 2- komedia romantyczna, ale dzieje się w sporej cześci w liceum (liceum dla bogatych rozwydrzonych dzieciaków, a główna bohaterką jest biedna Tsukushi)
Z produkcji najnowszych- Yuukan Club.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Jan 10, 2008 5:00 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Nie można zapomnieć też o GTO Great Teacher Onizuka bo to na pewno jedna z najlepszych dram szkolnych a i cos "brutalniejszego" się tam pojawia.
|
|
| Back to top |
|
 |
abgal Joined: 01 Feb 2007 Total posts: 16 Location: Poland Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|