http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Any Polish / Polish speaking d-addicts members?

Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ekupOffline
Total posts: 17
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:31 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

cytryna wrote:

ekup wrote:
Ulubiona jdrama, kdrama? Sassy Girl ale w tym momencie to chyba "jesli wykrzyczec milosc to na srodku swiata" w moim wolny tlumaczeniu (sekai no chuushin de, ai o sakebu).

Sassy Girl zaczęłam oglądać... ale jakoś mnie tak nie wciągnęło i przerwałam... może kiedyś mnie natchnie żeby wrócić do tej serii Smile moze ten pierwszy odcinek jakiś taki...

Ja oglądałam film nie serial. Film jest warty obejrzenia.

Back to top
View user's profile 
SumeragiAekaOffline

Total posts: 47
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 3:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

O rety <3 Kto by się spodziewał takiego topicu ^.^ Fajnie, fajnie. W sumie nie wiem co dopisać, właśnie dostałam linka od przyjaciółki... Ale miło Was wsystkich poznać *^____^* Jestem z Gdańska. Siedzę w dramach od półtorej roku i najbardziej lubię Summer Snow (ah, ta obsada <3~). A poza tym Orange Days, Tiger&Dragon, Lunch Queen....lista byłaby długa. Na innych serialach prócz jap raczej się nie znam....
Anyway, nice to meet you...yay, jak ja się cieszę -^____^-

hiacyntOffline
Total posts: 9
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 3:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

A znacie taki serial "God, give me more time" AKA "Precious Time", ostatnio przeczytalem jego recke na nanikore i z nikad nie mozna go sciagnac, w kazdym razie ja nic o nim nie znalazlem.
Back to top
View user's profile 
KrasnoludkaOffline
Total posts: 5
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 3:50 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

no, no... to sie polski kacik troche ozywil. Mr. Green
Ja ostatnio walkuje Hana Yori Dango i jest to zdecydowanie najfajniejsza drama jaka ostatnio widzialam. No i jak zwykle bossski Matsumoto Jun Big Smile
Back to top
View user's profile 
KrasnoludkaOffline
Total posts: 5
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 3:53 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Pewnie chodzi ci o "Kami-sama mou sukoshi dake". Fajny ale dolujacy. No i (/me znowu sie slini) Takeshi Kaneshiro...
Ten serial na pewno byl na d-addicts i to dosyc niedawno. Poszukaj
Back to top
View user's profile 
cytrynaOffline
Total posts: 54
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 10:24 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

SumeragiAeka wrote:
O rety <3 Kto by się spodziewał takiego topicu ^.^ Fajnie, fajnie.

ja też się cieszę Smile coraz więcej nas.. SUPER! Big Smile

SumeragiAeka wrote:
W sumie nie wiem co dopisać, właśnie dostałam linka od przyjaciółki... Ale miło Was wsystkich poznać *^____^*

mi też miło poznać.. kącik powstał po to żeby swobodnie można było podyskutować w rodzimym języku... w zasadzie można pisać o wszystkim (choć najlepiej o dramach i tematach z dramami związanymi)

SumeragiAeka wrote:
Jestem z Gdańska.

a ja z Gdyni Mr. Green

SumeragiAeka wrote:
Siedzę w dramach od półtorej roku i najbardziej lubię Summer Snow (ah, ta obsada <3~).

ja tez bardzo lubię summer snow Tongue nie jest to może moja ulubiona drama ale z pewnością jedna z ulubionych Smile

Krasnoludka wrote:
no, no... to sie polski kacik troche ozywil. Mr. Green
Ja ostatnio walkuje Hana Yori Dango i jest to zdecydowanie najfajniejsza drama jaka ostatnio widzialam. No i jak zwykle bossski Matsumoto Jun Big Smile

rety.. chyba rzeczywiście przysiądę do tego HYD bo już któraś osoba z kolei pisze o tej dramie.. ale w najbliższym czasie planuję maratonik All In - dam znać czy warto Smile
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
HarmonycloudOffline
Total posts: 18
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 6:53 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

cytryna A Hyun Bin jest Fajnie!!! Ale ja tylko widzialam My name is Kim Sam Soon Yosuke Kubozuka...Ja nigdy nie słyszałam o nim...masz zdjecie? Ktora Seria?
Back to top
View user's profile 
ekupOffline
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 1:25 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Polecam film: "About Love":

http://www.imdb.com/title/tt0456821

Fajny romans z pomieszana kultura azjatycka: japonska i chinska.
Back to top
View user's profile 
cytrynaOffline
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 2:09 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Harmonycloud wrote:
cytryna A Hyun Bin jest Fajnie!!! Ale ja tylko widzialam My name is Kim Sam Soon Yosuke Kubozuka...Ja nigdy nie słyszałam o nim...masz zdjecie? Ktora Seria?

Yosuke grał w wielu jdrama (także w wielu filmach); zdjęcie:

grał między innymi w: GTO, Strawberry on the Shortcake (pierwsza jdrama, którą oglądałam), Long Love Letter, Omiai Kekkon, Lipstick

no a poza tym w kilku filmach: ping pong, laundry, go i innych Mr. Green

a z Hyun Bin właśnie muszę inne dramy też znaleźć koniecznie Tongue

@ekup: dzięki za info.. zaraz sprawdzę Smile
Back to top
HarmonycloudOffline
Total posts: 18
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 10:59 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

cytryna AHHH Fajnie!!! I wanted to see GTO i Strawberry shortcake ale gdzie jest "English subs" ...I dont know how to use Torrent so I only use Clubbox...and couldn't find them (sorry I got lazy this post) Unsure
Back to top
View user's profile 
ekupOffline
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 12:21 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Mr. Green
No, udalo mi sie obejrzec w czasie Swiat "shota no sushi".
http://jdorama.com/drama.382.htm
Troche naiwne na typowy sposob japonski (bohater -Shota (Kashiwabara Takashi)- przez trudnosci i ciezka prace w koncu osiaga cel).
Ale polecam jako dobry podrecznik znajomosci sushi Roll Eyes - powaznie.
Back to top
View user's profile 
cytrynaOffline
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 1:20 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Harmonycloud wrote:
cytryna AHHH Fajnie!!! I wanted to see GTO i Strawberry shortcake ale gdzie jest "English subs" ...I dont know how to use Torrent so I only use Clubbox...and couldn't find them (sorry I got lazy this post) Unsure

Strawberry on the shortcake jest tu jest w torrencie... musisz ściągnąć plik *.torrent i otworzyć go programem do torrenta; np. http://www.utorrent.com/
bardzo lubię SOS.. mam sentyment to tej jdrama Smile po obejrzeniu tego serialu spodobał mi się Yosuke Smile

i się ściąga, to łatwiejsze niż clubbox Mr. Green

@ekup - to ciekawe... bardzo lubie sushi i czasem robię w domu.. rzeczywiście można czegoś o robieniu sushi się nauczyć z serialu?
Back to top
ekupOffline
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:25 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

cytryna wrote:
@ekup - to ciekawe... bardzo lubie sushi i czasem robię w domu.. rzeczywiście można czegoś o robieniu sushi się nauczyć z serialu?

Mozna, ale mysle, ze po obejrzeniu tego serialu nie owaze sie wiecej robic sushi. Wyglada na to, ze to sztuka i wyzsza szkola jazdy. Takiego wrazenia nie mialam po wizytach w sushi barach. Ale co jest pozytywne, to to ze nie bedzie sie juz takim ignorantem w sushi barze w przyszlosci. Co prawda trzeba jeszcze wyciagnac z serialu slownictwo ale to juz inna trudnosc.
Back to top
View user's profile 
cytrynaOffline
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 5:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

ekup wrote:
cytryna wrote:

Mozna, ale mysle, ze po obejrzeniu tego serialu nie owaze sie wiecej robic sushi. Wyglada na to, ze to sztuka i wyzsza szkola jazdy. Takiego wrazenia nie mialam po wizytach w sushi barach. Ale co jest pozytywne, to to ze nie bedzie sie juz takim ignorantem w sushi barze w przyszlosci. Co prawda trzeba jeszcze wyciagnac z serialu slownictwo ale to juz inna trudnosc.

haha... a ja się ćwiczę w sushi... ale krojenie ryby to niestety takie łatwe nie jest... dlateg najlepiej wychodzą mi maki sushi Mr. Green
właśnie w czwartek ide do znajomych robić wspólnie sushi.. zawsze jest kupa zabawy Smile

a dziś w końcu mam nadzieję zacznę All In - ktoś już to widział?
Back to top
CHILMAOffline
Total posts: 8
PostPosted: Wed Dec 28, 2005 10:37 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

1. Hmmmm SUSHI..... Zawsze się zastanawiałam jak to smakuje ale nigdy nie jadłam....

2. Ja chciałam obejrzeć All in ale jakoś się nie złożyło ale jeśli warto to pewnie sobie to w końcu ściągnę Big Smile

3. A ja sobie teraz w wolnych chwilach oglądam A love to kill Big Smile Bi as a bodyguard Roll Eyes
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Next
Jump to page:
Page 3 of 27
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum