Goto page Previous 1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ekup Joined: 17 Dec 2005 Total posts: 17 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
SumeragiAeka Joined: 06 Oct 2005 Total posts: 47 Location: Poland Age: 20 Gender: Female |
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
O rety <3 Kto by się spodziewał takiego topicu ^.^ Fajnie, fajnie. W sumie nie wiem co dopisać, właśnie dostałam linka od przyjaciółki... Ale miło Was wsystkich poznać *^____^* Jestem z Gdańska. Siedzę w dramach od półtorej roku i najbardziej lubię Summer Snow (ah, ta obsada <3~). A poza tym Orange Days, Tiger&Dragon, Lunch Queen....lista byłaby długa. Na innych serialach prócz jap raczej się nie znam....
Anyway, nice to meet you...yay, jak ja się cieszę -^____^- _________________ Yappari muri dayo... ''STILL''
|
|
| Back to top |
|
 |
hiacynt Joined: 11 Dec 2005 Total posts: 9 Location: PL Gender: Male |
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:32 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| A znacie taki serial "God, give me more time" AKA "Precious Time", ostatnio przeczytalem jego recke na nanikore i z nikad nie mozna go sciagnac, w kazdym razie ja nic o nim nie znalazlem.
|
|
| Back to top |
|
 |
Krasnoludka Joined: 27 Apr 2005 Total posts: 5 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Krasnoludka Joined: 27 Apr 2005 Total posts: 5 Gender: Unknown |
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:53 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Pewnie chodzi ci o "Kami-sama mou sukoshi dake". Fajny ale dolujacy. No i (/me znowu sie slini) Takeshi Kaneshiro...
Ten serial na pewno byl na d-addicts i to dosyc niedawno. Poszukaj
|
|
| Back to top |
|
 |
cytryna Joined: 02 Oct 2004 Total posts: 54 Location: Poland Age: 28 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Harmonycloud Joined: 09 Dec 2005 Total posts: 18 Gender: Female |
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:53 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| cytryna A Hyun Bin jest Fajnie!!! Ale ja tylko widzialam My name is Kim Sam Soon Yosuke Kubozuka...Ja nigdy nie słyszałam o nim...masz zdjecie? Ktora Seria?
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:25 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Polecam film: "About Love":
http://www.imdb.com/title/tt0456821
Fajny romans z pomieszana kultura azjatycka: japonska i chinska.
|
|
| Back to top |
|
 |
cytryna Joined: 02 Oct 2004 Total posts: 54 Location: Poland Age: 28 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Harmonycloud Joined: 09 Dec 2005 Total posts: 18 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:25 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| cytryna wrote: | | @ekup - to ciekawe... bardzo lubie sushi i czasem robię w domu.. rzeczywiście można czegoś o robieniu sushi się nauczyć z serialu? |
Mozna, ale mysle, ze po obejrzeniu tego serialu nie owaze sie wiecej robic sushi. Wyglada na to, ze to sztuka i wyzsza szkola jazdy. Takiego wrazenia nie mialam po wizytach w sushi barach. Ale co jest pozytywne, to to ze nie bedzie sie juz takim ignorantem w sushi barze w przyszlosci. Co prawda trzeba jeszcze wyciagnac z serialu slownictwo ale to juz inna trudnosc.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
CHILMA Joined: 07 Aug 2005 Total posts: 8 Location: POLAND Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|