http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Boys Over Flowers [Hungarian Subs] (Ep 09 of 25)

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KavliaOffline

Total posts: 104
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:02 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Na igen.. aranyosnak aranyos.. de nekem akkor is túlzottan khmm.. feminim, vagy hogy mondjam.. Whistling
A koreai és a tajvani színészek valahogy sokkal férfiasabbnak tűnnek.. legalábbis európai szemmel nézve..scratch
De ettől még tényleg aranyos. Inoue Mao-val nagyon jó párost alkotnak. Wub

Back to top
View user's profile 
nofritOffline

Total posts: 82
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Főleg azért, mert a csaj annyira alacsony^^

Nekem már Momoként is elég férfias volt Jun Smile
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
KavliaOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:12 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sose fogom megérteni, hogyan létezhetnek ilyen alacsony nők a világon.. scratch
/Főleg azért nem, mivel én 175 cm vagyok.. vagyis magasabb, mint Jun.. Whistling
w00t

View user's profile 
nofritOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:17 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Te mázlista: én csak 170 Smile
Back to top
KavliaOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:21 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

w00t w00t w00t w00t w00t
Egyébként én mindig kisebb szerettem volna lenni... nagyon utáltam a tornasor első helyét... Crying Crying Crying Crying Crying

Különben sokat gondolkodtunk barátnőmmel, aki meg 180 cm.. hogy vajon mit szólnának hozzánk a keleti emberkék.. szerinte Godzillának néznének minket.. Whistling Whistling Whistling

View user's profile 
DoramaHeavenOffline

Total posts: 170
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 6:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hú, én csak 164 cm vagyok. xD Szóval, ha az alacsonyok állnak leghátul, akkor enyém a tornasor utolsó helye. xDD

Szerintem a japán színészek egységesen kevésbé férfiasak, mint a koreai vagy a tajvani színészek. Már a magasságuk (amivel nekem nem lenne bajom xD), plusz a testalkatuk is olyan kis törékeny. A koreai és tajvani férfiak sokkal izmosabbak, és több erőt sugároznak. Vegyük példának Jiro Wang kockás hasát összehasonlítva Kamenashi Kazuyáéval... Szakmailag mindkettő jó (bár Jiro kicsit hamisan énekel élőben Tongue), de Kame olyan kis vékony... Nekem néha már nézni is rossz, hogy olyan sovány.
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 7:33 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

DoramaHeaven - Igazad van, Jiro és Kamenashi is elég jól játsza a szerepeit.. meg végül a hangjuk se rossz.
Viszont én mindig a nagyobb darab emberkéket szerettem nézni a filmekben.. pl. Mike He nagyon ott van, huhh az a test... Wub
Habár a legnagyobb kedvencem a koreai Chun Jung Myung. Wub Wub Wub
Ő annyira, de annyira édes! Wub Wub Wub
A japánok közül egyébként Takizawa Hideaki-t favorizálom a leginkább.. habár lássuk be Ő se egy nagy magasság.. Laugh

Hogy te milyen mázlista vagy a 164 cm-eddel! w00t w00t w00t
/Nálunk általánosban és gimiben is a magasakkal indult a tornasor.. pfúúú de rossz volt! Mindig az elsőknek kellett bemutatniuk az aktuális feladatokat.. de utáltam.. Cussing /

Ui: Jiro-t mindenképp nézd meg majd a Momo Love-ban. Nagyon aranyos benne. És ott egész nagydarabnak tűnik, bár lehet csak amiatt, mert a csajszi elég picike mellette.. illetve mind az 5 bátyja mellett is.. w00t w00t w00t

View user's profile 
DoramaHeavenOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 7:53 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Amúgy Sanako vagyok. ^^ Csak a Dorama Heaven-nek regisztráltam, hogy fel tudjuk tölteni a feliratokat egy egységes felhasználó névvel. Tongue

Mike He nekem is nagy kedvencem... Helyes és hát a teste. Tongue Majdhogynem tökéletes. Big Smile Hamarosan be is indul tőle egy projectünk, aminek Bull Fighting a címe. Nem tudom, hogy láttad-e már, de szerintem érdemes. ^^

Takizawa Hideaki a japán nagy kedvencem. xD A hangjára figyeltem fel főként... Annyira tehetségesnek tartom. Jajj és az Orthros no Inu-ban milyen dögös volt. A Taiyou no Kisetsu-ben meg zseniálisat alakított. Láttam még a Strawberry on the shortcake-ben, amiben meg aranyos volt nagyon. Tongue Meg Sp-ket láttam tőle, Satomi Hakkenden, Romeo and Juliet, Kimi ga Kureta Natsu, ja meg a Majo no Jouken doramát is. Na szóval őt nagyon szeressük. ^^

Nálunk az alacsonyak álltak legelöl a tornasorban, szóval én mindig első voltam. Most már nincs tornasor szerencsére. De attól még én vagyok az egyik legalacsonyabb az osztályban. De már megszoktam. Tongue
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 8:40 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sanako - Amiket felsoroltál már én is mind láttam Takizawa-tól.. Laugh
A kedvencem a Majo No Jouken volt.. ezt láttam elsőként. De a többiben is nagyon-nagyon jól játszik. Igaz nekem inkább a színészi játéka tetszik, mint a zenéje. De, ha a japán doramákról van szó, akkor Ő az abszolút nyerő! Wub

Ja és őrülök a Bull Fighting projektnek! Szeretem azt a sorozatot, habár szerintem Mike sokkal jobb, ha Rainie Yang a partnere. Nekem először nemigazán volt szimpi a csajszi emiatt a Bull Fighting-ban.. de lehet csak azért, mert a DBY-t hamarabb láttam.. w00t
Egyébként minden tiszteletem a felirat elkészítéséért, főleg, ha az időzítést is ti csináljátok majd a magyar felirathoz! thumright
Mindenképpen le fogom tölteni és újranézem vele a történetet. w00t

View user's profile 
DoramaHeavenOffline

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 4:51 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Mike szerintem is Rainivel az igazi... És, ha még velük van Kingeone is, akkor teljes a csapat. Tongue A DBY mindent visz tajvani doramák terén. Rettentően örültem, amikor megláttam, hogy a Why why love-ban is ők játszanak majd, de maga a dorama végül is nem tetszett annyira. Túlságosan elhúzták nekem... A DBY-t is húzták mondjuk, de valahogy az annyira szórakoztató volt, és annyira tetszett, hogy már vagy háromszor láttam. Big Smile

A Bull Fighting időzítése az ilyen vegyes lesz. Tongue Mert eleinte az olaszokét szerettük volna elkérni, de mielőtt írtam volna nekik, kiderült, hogy nem valami jó... Nem tudom, hogy milyen verzióhoz lett időzítve, de tök össze-vissza van. :S Szóval végül mi csinálunk majd hozzá időzítést. ^^ Egyébként eleinte én se kedveltem Hebe Tian-t a BF-ben, de aztán megkedveltem a végére. Tongue Azért még reménykedem egy újabb Rainie Yang + Mike He sorozatban. ^^
Back to top
View user's profile 
nofritOffline

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 5:42 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

A DBY mangája is ennyire húzza a történetet Laugh
A Why Why love- ott szeretném megnézni (imádom Mike-t), de sehol se találtam hozzá francia feliratot, szóval lányok, nem akarjátok magyarra fordítani? Wub Wub Whistling
Ugyanúgy, mint a HYD tajwani változatát? Wub Whistling
Back to top
NoeamyOffline

Total posts: 106
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 10:00 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Látom nagyon belejöttetek!!! cheers
Én 167cm vagyok..asszem olyan középmezőny Tongue ...Alkatra nekem is inkább a vaskosabb..izmosabb pasik jönnek be..pl Gong Yoo, Hyun Jin-heon, Joo Ji Hoon(határ eset)...Mike He is nagyon ott van..anno a devil beside you volt az első dorama amit megnéztem...azóta is imádom-valami hihetetlen az a mosoly és a pillantása Wub ..a lényeg a lényeg nem szeretem, ha a pasi nálam alacsonyabb, ha vékonyabb azt pláne nem(nem mintha fenyegetne ez a veszély Big Smile ) bár valószínűleg ez a nagy elszigeteltség miatt alakulhatott így Nuts!? ..gondolom a gének nem nagyon keveredtek..vagy nem tom..az tény, hogy a kontinensen élők(koreai, kínai..stb) sokkal erőteljesebbek..persze kívételek mindenütt vannak Tongue Mindenesetre..én se rugnám ki őket az ágyamból!!! w00t Wub
Back to top
View user's profile 
erzsi69Offline

Total posts: 164
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 12:27 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:
Sose fogom megérteni, hogyan létezhetnek ilyen alacsony nők a világon.. scratch
/Főleg azért nem, mivel én 175 cm vagyok.. vagyis magasabb, mint Jun.. Whistling
w00t

Kedves Kavlia!
Léteznek alacsony nők a világon. Én a magam kis 155 centijével is ilyen vagyok. Idáig szerencsére ennek semmi hátrányát sem éreztem. Nem érzem magam kicsinek, csak ha kb. 20-30 centivel magasabb ember áll mellém. Hát az kicsit necces Big Smile
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 1:26 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

erzsi69 wrote:
Én a magam kis 155 centijével is ilyen vagyok. Idáig szerencsére ennek semmi hátrányát sem éreztem. Nem érzem magam kicsinek, csak ha kb. 20-30 centivel magasabb ember áll mellém. Hát az kicsit necces Big Smile

Igazából nem tudnám eldönteni, hogy kinek jobb. Annak, aki magas, vagy annak, aki nem annyira.. már a mai magyar viszonyok között.
Az tény, hogy egészen az egyetemig nemigen volt magasabb lány évfolyamtársam.. (általánosban talán 1, gimiben meg max. 3-4.) és ahogy nézem az alattam lévő generációk tagjai is inkább 160-170 cm közöttiek.. vagy lehet, hogy csak én járok olyan helyeken, ahol ilyen magasságú emberkék futkosnak.. w00t
El sem tudom mondani, mennyire örülök neki, hogy van egy barátnőm, aki nálam is magasabb.. végre én is "felnézhetek" valakire! w00t /Mondjuk Anya szerint az én magasságom egyáltalán nem irreális.. hmhm.. mondja Ő a 164 centijével.. w00t/
De az tuti, hogy főleg Japánban igencsak nagy termetű emberkének számítanék.. w00t w00t w00t

View user's profile 
OcuOffline

Total posts: 125
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 1:39 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Én is a magas nők táborát növelem. Big Smile A magasságok adottak, az ázsiaiak meg jellemzően alacsonyabbak. Biztos 'érdekesek' vagyunk számukra. De azért egy magas szőke lányt Ázsiában is megnéznek. Roll Eyes
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 8 of 9
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum