Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 104 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
Posted: Tue Nov 03, 2009 2:02 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Na igen.. aranyosnak aranyos.. de nekem akkor is túlzottan khmm.. feminim, vagy hogy mondjam..
A koreai és a tajvani színészek valahogy sokkal férfiasabbnak tűnnek.. legalábbis európai szemmel nézve..
De ettől még tényleg aranyos. Inoue Mao-val nagyon jó párost alkotnak.  _________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
Active Projects: What Is Up Fox? (Hun Subs), Who Are You? (Hun Subs), The Vineyard Man (Hun Subs) and Hi My Sweetheart! (Hun Subs)
|
|
| Back to top |
|
 |
nofrit Joined: 31 Dec 2008 Total posts: 82 Location: Hungary Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 104 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
Posted: Tue Nov 03, 2009 2:12 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sose fogom megérteni, hogyan létezhetnek ilyen alacsony nők a világon..
/Főleg azért nem, mivel én 175 cm vagyok.. vagyis magasabb, mint Jun..
 _________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
Active Projects: What Is Up Fox? (Hun Subs), Who Are You? (Hun Subs), The Vineyard Man (Hun Subs) and Hi My Sweetheart! (Hun Subs)
|
|
| Back to top |
|
 |
nofrit Joined: 31 Dec 2008 Total posts: 82 Location: Hungary Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
DoramaHeaven Joined: 28 Jul 2008 Total posts: 170 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Nov 03, 2009 7:33 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
DoramaHeaven - Igazad van, Jiro és Kamenashi is elég jól játsza a szerepeit.. meg végül a hangjuk se rossz.
Viszont én mindig a nagyobb darab emberkéket szerettem nézni a filmekben.. pl. Mike He nagyon ott van, huhh az a test...
Habár a legnagyobb kedvencem a koreai Chun Jung Myung.
Ő annyira, de annyira édes!
A japánok közül egyébként Takizawa Hideaki-t favorizálom a leginkább.. habár lássuk be Ő se egy nagy magasság..
Hogy te milyen mázlista vagy a 164 cm-eddel!
/Nálunk általánosban és gimiben is a magasakkal indult a tornasor.. pfúúú de rossz volt! Mindig az elsőknek kellett bemutatniuk az aktuális feladatokat.. de utáltam.. /
Ui: Jiro-t mindenképp nézd meg majd a Momo Love-ban. Nagyon aranyos benne. És ott egész nagydarabnak tűnik, bár lehet csak amiatt, mert a csajszi elég picike mellette.. illetve mind az 5 bátyja mellett is..  _________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Nov 03, 2009 7:53 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Amúgy Sanako vagyok. ^^ Csak a Dorama Heaven-nek regisztráltam, hogy fel tudjuk tölteni a feliratokat egy egységes felhasználó névvel.
Mike He nekem is nagy kedvencem... Helyes és hát a teste. Majdhogynem tökéletes. Hamarosan be is indul tőle egy projectünk, aminek Bull Fighting a címe. Nem tudom, hogy láttad-e már, de szerintem érdemes. ^^
Takizawa Hideaki a japán nagy kedvencem. xD A hangjára figyeltem fel főként... Annyira tehetségesnek tartom. Jajj és az Orthros no Inu-ban milyen dögös volt. A Taiyou no Kisetsu-ben meg zseniálisat alakított. Láttam még a Strawberry on the shortcake-ben, amiben meg aranyos volt nagyon. Meg Sp-ket láttam tőle, Satomi Hakkenden, Romeo and Juliet, Kimi ga Kureta Natsu, ja meg a Majo no Jouken doramát is. Na szóval őt nagyon szeressük. ^^
Nálunk az alacsonyak álltak legelöl a tornasorban, szóval én mindig első voltam. Most már nincs tornasor szerencsére. De attól még én vagyok az egyik legalacsonyabb az osztályban. De már megszoktam.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Nov 03, 2009 8:40 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sanako - Amiket felsoroltál már én is mind láttam Takizawa-tól..
A kedvencem a Majo No Jouken volt.. ezt láttam elsőként. De a többiben is nagyon-nagyon jól játszik. Igaz nekem inkább a színészi játéka tetszik, mint a zenéje. De, ha a japán doramákról van szó, akkor Ő az abszolút nyerő!
Ja és őrülök a Bull Fighting projektnek! Szeretem azt a sorozatot, habár szerintem Mike sokkal jobb, ha Rainie Yang a partnere. Nekem először nemigazán volt szimpi a csajszi emiatt a Bull Fighting-ban.. de lehet csak azért, mert a DBY-t hamarabb láttam..
Egyébként minden tiszteletem a felirat elkészítéséért, főleg, ha az időzítést is ti csináljátok majd a magyar felirathoz!
Mindenképpen le fogom tölteni és újranézem vele a történetet.  _________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Nov 04, 2009 4:51 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Mike szerintem is Rainivel az igazi... És, ha még velük van Kingeone is, akkor teljes a csapat. A DBY mindent visz tajvani doramák terén. Rettentően örültem, amikor megláttam, hogy a Why why love-ban is ők játszanak majd, de maga a dorama végül is nem tetszett annyira. Túlságosan elhúzták nekem... A DBY-t is húzták mondjuk, de valahogy az annyira szórakoztató volt, és annyira tetszett, hogy már vagy háromszor láttam.
A Bull Fighting időzítése az ilyen vegyes lesz. Mert eleinte az olaszokét szerettük volna elkérni, de mielőtt írtam volna nekik, kiderült, hogy nem valami jó... Nem tudom, hogy milyen verzióhoz lett időzítve, de tök össze-vissza van. :S Szóval végül mi csinálunk majd hozzá időzítést. ^^ Egyébként eleinte én se kedveltem Hebe Tian-t a BF-ben, de aztán megkedveltem a végére. Azért még reménykedem egy újabb Rainie Yang + Mike He sorozatban. ^^
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Noeamy Joined: 11 Sep 2008 Total posts: 106 Location: Hungary- Budaörs Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 164 Location: Hungary Age: 40 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Nov 04, 2009 1:26 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| erzsi69 wrote: | Én a magam kis 155 centijével is ilyen vagyok. Idáig szerencsére ennek semmi hátrányát sem éreztem. Nem érzem magam kicsinek, csak ha kb. 20-30 centivel magasabb ember áll mellém. Hát az kicsit necces  |
Igazából nem tudnám eldönteni, hogy kinek jobb. Annak, aki magas, vagy annak, aki nem annyira.. már a mai magyar viszonyok között.
Az tény, hogy egészen az egyetemig nemigen volt magasabb lány évfolyamtársam.. (általánosban talán 1, gimiben meg max. 3-4.) és ahogy nézem az alattam lévő generációk tagjai is inkább 160-170 cm közöttiek.. vagy lehet, hogy csak én járok olyan helyeken, ahol ilyen magasságú emberkék futkosnak..
El sem tudom mondani, mennyire örülök neki, hogy van egy barátnőm, aki nálam is magasabb.. végre én is "felnézhetek" valakire! /Mondjuk Anya szerint az én magasságom egyáltalán nem irreális.. hmhm.. mondja Ő a 164 centijével.. /
De az tuti, hogy főleg Japánban igencsak nagy termetű emberkének számítanék..  _________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
|
|
| Back to top |
|
 |
Ocu Joined: 10 Jul 2008 Total posts: 125 Location: Budakalász, Hungary Age: 33 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|